KERAMIKA I SANITARIJE

DIO ASORTIMANA

Zidne pločice

Podne pločice

Vanjske pločice

Nivelatori za keramiku

Lajsne za pločice

Flomasteri za fuge

Sanitarije za kupatila

Kupatilski namještaj

Za raspoložive modele, količine i cijene kontaktirajte nas.

Contact Form Demo (#3)

ZIDNE KERAMIČKE PLOČICE

Keramičke pločice imaju široku primjenu, uz uobičajena mjesta poput kupatila i kuhinja, sve češće ih viđamo i u hodnicima i sobama. Keramičke pločice danas se sve češće postavljaju i u savremeno uređene prostore, posebno one većih dimenzija, prekrivene sjajnom glazurom. Takve pločice, u kombinaciji sa savremeno dizajniranim namještajem zanimljivih linija, mogu stvoriti dodatni poseban, futuristički ugođaj.

PODNE KERAMIČKE PLOČICE

Podne pločice se odlikuju velikom čvrstoćom (otporne na pritisak i na habanje, ne upijaju vodu, ulje, masti itd.). Takodje su otporne na mraz, kiseline i povećanu temperaturu. Podovi od keramičkih pločica veoma se lako čiste i održavaju.

VANJSKE KERAMIČKE PLOČICE

Vanjske pločice se odlikuju velikom čvrstoćom (otporne na pritisak i na habanje, ne upijaju vodu, ulje, masti itd.). Takodje su otporne na mraz, kiseline i povećanu temperaturu. Podovi od keramičkih pločica veoma se lako čiste i održavaju.

SANITARIJE ZA KUPATILSKI NAMJEŠTAJ

Kupaonica je najintimniji dio stana, koji svojim dizajnom i kvalitetom oživljava duh i tijelo. Za kompletno uređenje kupaonica nudimo širok izbor slavina, tuš kada, kada i kabina, umivaonika te keramičkih pločica vodećih proizvođača.

NIVELATORI ZA KERAMIKU

Nivelator se upotrebljava kao alat za precizno lijepljenje svih vrsta keramičkih, porcelanskih, granitnih pločica, granita, mermera. Koristi se za podne i zidne pločice. Sa našim sistemom nećete imati apsolutno više ni jedan zub između pločica. Kajlice i spone sa izuzetnom snagom drže potšalovane dvije susjedne pločice sve dok se ljepilo u potpunosti ne stegne. I posle toga se kajle i spone, veoma lako uklanjaju.

FLOMASTER ZA FUGE

Jednostavan način da fuge vaših keramičkih pločica u kupatilu, kuhinji i na drugim mjestima izgledaju kao nove. Marker za fuge koristi se ukoliko neko želi da osvježi ili promjeni boju fuga keramičkih pločica u kupaonici ili kuhinji. Vrlo je efikasan u prekrivanju nesavršenosti i mrlja na fugama. Pogodan za upotrebu u vlažnom okruženju

 

Doboj Jug

Sarajevska 84, 74203 Doboj Jug, BiH
Tel: +387 32 694 291

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00-17:00h
sub: 07:00-17:00h
ned: 08:30-13:00h

Doboj

Braće Jugovića 80, 74000 Doboj, BiH
Tel: +387 53 221 412

Radno vrijeme:
pon - pet: 07:30-16:00h
sub: 07:30-16:00h