DIO ASORTIMANA

Zidne pločice

Podne pločice

Vanjske pločice

Nivelatori za keramiku

Lajsne za pločice

Flomasteri za fuge

Sanitarije za kupatila

Kupatilski namještaj

Prostirke za kupatila

ZIDNE KERAMIČKE PLOČICE

Keramičke pločice imaju široku primjenu, uz uobičajena mjesta poput kupatila i kuhinja, sve češće ih viđamo i u hodnicima i sobama. Keramičke pločice danas se sve češće postavljaju i u savremeno uređene prostore, posebno one većih dimenzija, prekrivene sjajnom glazurom. Takve pločice, u kombinaciji sa savremeno dizajniranim namještajem zanimljivih linija, mogu stvoriti dodatni poseban, futuristički ugođaj.

PODNE KERAMIČKE PLOČICE

Podne pločice se odlikuju velikom čvrstoćom (otporne na pritisak i na habanje, ne upijaju vodu, ulje, masti itd.). Takodje su otporne na mraz, kiseline i povećanu temperaturu. Podovi od keramičkih pločica veoma se lako čiste i održavaju.

VANJSKE KERAMIČKE PLOČICE

Podne pločice se odlikuju velikom čvrstoćom (otporne na pritisak i na habanje, ne upijaju vodu, ulje, masti itd.). Takodje su otporne na mraz, kiseline i povećanu temperaturu. Podovi od keramičkih pločica veoma se lako čiste i održavaju.


WC ŠOLJE I BIDEI

https://dugaideal.ba/wp-content/uploads/2018/05/solja02-300x200.png
https://dugaideal.ba/wp-content/uploads/2018/05/bide01-300x260.jpg

NIVELATORI ZA KERAMIKU

Nivelator se upotrebljava kao alat za precizno lijepljenje svih vrsta keramičkih, porcelanskih, granitnih pločica, granita, mermera. Koristi se za podne i zidne pločice. Sa našim sistemom nećete imati apsolutno više ni jedan zub između pločica. Kajlice i spone sa izuzetnom snagom drže potšalovane dvije susjedne pločice sve dok se ljepilo u potpunosti ne stegne. I posle toga se kajle i spone, veoma lako uklanjaju.


LAJSNE ZA PLOČICE

https://dugaideal.ba/wp-content/uploads/2018/04/image-680-300x200.jpg
https://dugaideal.ba/wp-content/uploads/2018/04/image-679-300x260.jpg

FLOMASTER ZA FUGE

Jednostavan način da fuge vaših keramičkih pločica u kupatilu, kuhinji i na drugim mjestima izgledaju kao nove. Marker za fuge koristi se ukoliko neko želi da osvježi ili promjeni boju fuga keramičkih pločica u kupaonici ili kuhinji. Vrlo je efikasan u prekrivanju nesavršenosti i mrlja na fugama. Pogodan za upotrebu u vlažnom okruženju

https://dugaideal.ba/wp-content/uploads/2018/04/FLOMASTER-ZA-FUGE-370x250.png

SANITARIJE ZA KUPATILSKI NAMJEŠTAJ

Kupaonica je najintimniji dio stana, koji svojim dizajnom i kvalitetom oživljava duh i tijelo. Za kompletno uređenje kupaonica nudimo širok izbor slavina, tuš kada, kada i kabina, umivaonika te keramičkih pločica vodećih proizvođača.

SANITARIJE

STUPIMO U KONTAKT