Proljećna akcija “U susret proljeću”

Duga Ideal, jedan od vodećih retail-era proizvoda i materijala za gradnju u dobojsko – zeničkoj regiji, kreirala je akcijsku ponudu za svojih prvih trideset kupaca. Sa porukom “U susret proljeću”
pripremljen je veliki broj artikala na akciji, a akcijska ponuda usmjerena je većinom na proizvode namijenjene unutrašnjim radovima.

– Rješili smo da obradujemo naše kupce kvalitetnom proljećnom akcijskom ponudom. Kao što je to postala praksa u Duga ideal i ovaj put na akciji se nalazi veliki broj proizvoda. Uz kupljenu kadu ili tuš kabinu poklanjamo bateriju, uz kupovinu laminata poklon je podložni filc za zvučnu i toplotnu izolaciju, uz keramičke pločice poklanjamo ljepilo, a uz kupovinu fasade poklanjamo radno odijelo, za kupovinu deset kanti fasade, poklanjamo jednu kantu gratis. Vrijedi istaći da je pored navedenog, na akcijskom ponudi od 15% i asortiman za centralno grijanje i unutrašnju suhu gradnju. Kao krunu proljećenje akcijske ponude kupcima se nudi mogućnost kupovine robe na rate ističu u Dugi Ideal.

Kompanija raspolaže sa dva prodajna objekta u Doboju i Doboj Jugu, laboratorijem i odjelom za razvoj vlastitih brandova. Sa 1.800 m2 savremeno uređenog prodajnog prostora i 7.000 artikala u prodajnom objektu koji se nalazi u Mravićima na M17, Duga Ideal je postala jedan od najbolje opremljenih trgovačkih kompanija u dobojsko – zeničkoj regiji, specijaliziranih za boje, lakove, fasade, keramiku, grijne i vodoinstalacione sisteme, kao i druge materijale i opremu za enterijere i eksterijere.

Duga Ideal uspješno posluje već duže od 30 godina. Neke od referenci Duge Ideal su isporuka boje za Papinu stolicu koja je namjenski pravljena 2015. kada je Papa Franjo bio u posjeti Bosni i Hercegovini, isporuka specijalnih materijala za Sarajevsku Vijećnicu, profesionalna antikorozivna zaštita kompanije EFT-Dong Fang u Stanarima, kao i isporuke boja za automobilsku industriju Mercedes.